top of page

CONEIX ALS PROFESSORS

Una de les principals prioritats de l'Escola de l'Ateneu és comptar amb un equip docent d'alt nivell. Músics professionals amb Titolació Superior i una alta motivació.

ANTONIO

ANTONIO

Trombó

A les meves classes, creem un ambient dinàmic i motivador, on cada estudiant pot desenvolupar les seves habilitats al seu propi ritme i descobrir el seu potencial musical. Amb experiència tant en l'ensenyament com en la interpretació, he tingut la sort de tocar en diverses orquestres i grups de música de cambra. M'agrada transmetre als meus alumnes no només les tècniques de tocar el trombó, sinó també l'emoció i la dedicació que aquest instrument requereix. Estic emocionat de poder compartir aquest viatge musical amb vosaltres!


MANEL

MANEL

Trompeta

Em vaig adentrar de ben menut en la música a Albaida, on vaig continuar fent l'elemental i el grau mitjà (Professional). Seguidament vaig ingressar al conservatori superior de Castelló de la plana per fer els estudis superiors de Trompeta.


Soc membre de la JOIC i participe en els encontres de la Banda de les FSMCV.

INMA

INMA

Llenguatge, Piano

Sóc Inma, professora de llenguatge musical i piano amb una llarga experiència en l'ensenyament. La meva passió per la música va començar quan era petita, quan una mestressa del cole va fer que m'enamorara de la música i des de llavors he dedicat la meva vida a compartir aquest amor amb els meus alumnes. Crec fermament que la música és una eina poderosa per a l'expressió personal i el creixement intel·lectual, i em sento privilegiada de poder guiar els meus alumnes en aquest apassionant viatge musical.

MOISÉS

MOISÉS

Saxo

Sempre he estat unit a la música. Des de la meva joventut en una banda de música i després cursant estudis professionals en conservatori. Poc després en vaig endinsar en el jazz i actualment soc director de molts grups i formacions.


Inicie els meus estudis en Alcoi i als conservatoris d'Alacant, Ontinyent i València. Posteriorment soc titulat de saxofon i vaig cursar estudis de direcció de banda i orquestra. Vaig estar dirigint l'orquestra Harmònica Alcoiana durant tretze anys. Formant i dirigint varis grups de jazz i espectacles i musicals. Actualment compagine la meua carrera docent amb l'interpretació, direcció i composició.

ANDREA

ANDREA

Flauta, Llenguatge

Sóc aficionada a viatjar, i a conèixer les sales i auditoris de tot arreu!


Estudie el grau mitjà al conservatori professional d'ontinyent i continue al conservatori superior Salvador Seguí de Castelló de la plana, després faig el màster d'investigació i interpretació de la flauta en la música Romàntica, mentre faig els 4 cursos de direcció amb José Rafael Pascual Vilaplana, de l'escola JJMM, sóc membre de la Unió Musical l'Aranya d'Albaida, i en aquests últims 5 anys me interessat molt, fent cursos per a controlar millor l'aprenentatge en la primera etapa musical d'un alumne, de 0 anys dins 5.

OSCAR

OSCAR

Guitarra

La música és molt present en la meua família, així, era natural introduir-me. Sòc prou aficionat a la lectura, disfrute molt al camp i adore als animals.

Vaig fer el grau professional de Guitarra al conservatori Joan Cantó d'Alcoi, i vaig estudiar composició al conservatori superior Joaquín Rodrigo de València. Forme part de l'orquestra de pols i pua Armòrica Alcoiana, i bé, donc també faig projectes amb companys i amics.

MARIA

MARIA

Oboè, Fagot

M'apassiona ser docent, disfrute molt ensenyant, a més em considere una persona extravertida, positiva i sempre disposada aprendre més. M'encanta llegir, viatjar i assaborir la vida.

Vaig cursar els meus estudis superiors al conservatori de Castelló, després vaig fer un màster en interpretació al conservatori de Malmö (Suècia). Tinc el grau professional de cant pel conservatori de grau professional d'Ontinyent. A més del màster en secundària, la capacitació i altres formacions que fan que també puga desenvolupar la meua tasca de docent a l'institut. He format part d'orquestres, grups instrumentals, bandes, cors, i altres formacions.

ELÍAS

ELÍAS

Percussió

M'agrada llegir i passar temps amb la meua família i amics. Vaig començar en el món de la música perquè m'agradava i tota la meua família era músic.


Vaig iniciar els meus estudis en l'escola comarcal de Muro, passant pel Conservatori Professionals d'Ontinyent i acabant els estudis de música en el Conservatori Superior de Música 'Oscar Esplà' d'Alacant. Després vaig continuar formant-me en l'acadèmia Percusons de València, amb els percussionistes de l'Orquestra de la Comunitat Valenciana.

JORDI

JORDI

Clarinet, Llenguatge

Vaig iniciar els seus estudis a l'Escola de l'Ateneu i continuant la seua formació al conservatori professional d'Ontinyent i al Conservatori superior de València. Graduat amb el màster de pedagogia d'ensenyança secundària i col·laborador amb distintes formacions com l'Orquestra de les Arts i la Banda municipal de València.

Soc un amant de la música des de ben menut i format a l'escola Insa Martínez sempre havia somiat a poder viure de la música com els companys de la societat que tant vaig aprendre d'ells i ara m'encantaria transmetre tot això que jo vaig poder experimentar de ben menut a tots els nens i nenes que vulguen aprendre a tocar el clarinet.OFERTA FORMATIVA

Una amplia oferta d'assignatures que abarca tots els nivells elementals de la formació musical.

Sac de gemecs

Sac de gemecs

Dolçaina i Tarota

Dolçaina i Tarota

Batucada

Batucada

Música per als més menuts

Música per als més menuts

Piano

Piano

Llenguatge Musical

Llenguatge Musical

Cello i Contrabaix

Cello i Contrabaix

Violí i Viola

Violí i Viola

Trombó

Trombó

Trompa

Trompa

Fagot

Fagot

Percussió

Percussió

Oboè

Oboè

Guitarra (Clàssica i Elèctrica)

Guitarra (Clàssica i Elèctrica)

Saxofon

Saxofon

Flauta

Flauta

Trompeta

Trompeta

Clarinet

Clarinet

bottom of page