top of page

Trompa

Hores: 1h / setmana | 40' / setmana
Durada del curs: Setembre - Juny
Aquesta assignatura inclou: Banda Jove (2 hores / setmana)

Apren Trompa a l'Ateneu i descobreix la bellesa i versatilitat d'aquest instrument de vent-metall. Des de l'aprenentatge de les tècniques bàsiques de respiració fins a l'exploració del repertori clàssic i contemporani, els estudiants es comprometen a dominar aquest instrument amb gràcia i precisió. 


Amb la guia d'un professor expert, els alumnes desenvolupen habilitats com la producció d'un so ric i vibrant, la afinació precisa i la interpretació musical expressiva. A través de pràctiques individuals i sessions de conjunt, els estudiants es converteixen en músics segurs i competents en l'art de la trompa.

Per què aquest instrument?

La trompa, també coneguda com a corn francès, és un instrument de vent-metall amb una campana ampla i una forma característica de tub encerclat. És coneguda per la seva sonoritat rica i melòdica, i és un element essencial en orquestres simfòniques, bandes de música i altres formacions musicals


Tocar la trompa requereix un alt nivell de control respiratori i tècnica embocadura, ja que els músics han de manipular els seus llavis i la seva respiració per produir una varietat de sons i registres. Això pot ajudar a millorar la resistència respiratòria i la capacitat pulmonar.


La trompa és també un instrument versàtil que pot ser utilitzat en una àmplia varietat de gèneres musicals, des de la música clàssica fins al jazz, la música de banda i molt més. Això permet als estudiants d'explorar diferents estils musicals i desenvolupar les seves habilitats musicals en diferents contextos.

Tocar la trompa també pot ser una experiència molt gratificant a nivell personal i social. Formar part d'una orquestra o d'una banda pot proporcionar una sensació de pertinença i col·laboració amb altres músics. 


A més, l'actuació en públic pot ser una font de satisfacció i realització personal, així com una oportunitat per connectar amb altres persones a través de la música.

Metodologia

Descobreix les nostres assignatures

Sac de gemecs

Sac de gemecs

Dolçaina i Tarota

Dolçaina i Tarota

Batucada

Batucada

Música per als més menuts

Música per als més menuts

Piano

Piano

Llenguatge Musical

Llenguatge Musical

Cello i Contrabaix

Cello i Contrabaix

Violí i Viola

Violí i Viola

Trombó

Trombó

Trompa

Trompa

Fagot

Fagot

Percussió

Percussió

Oboè

Oboè

Guitarra (Clàssica i Elèctrica)

Guitarra (Clàssica i Elèctrica)

Saxofon

Saxofon

Flauta

Flauta

Trompeta

Trompeta

Clarinet

Clarinet

PROFESSOR

bottom of page