top of page

Flauta

Hores: 1h / setmana | 40' / setmana
Durada del curs: Setembre - Juny
Aquesta assignatura inclou: Banda Jove (2 hores / setmana)

Els alumnes de Flauta de l'Escola de l'Ateneu aprenen música en general d'una manera viva i activa amb metodologies TIC, treballant de manera inclusiva i en constant moviment.


Aprendre a tocar la flauta travessera és una experiència meravellosa que pot enriqueir la vida dels músics de moltes maneres. A través de la seva bellesa melòdica, la seva versatilitat musical i els seus beneficis personals, la flauta travessera ofereix una via fascinant per a l'exploració musical, artistica, intel·lectual i l'autodescobriment.

Per què aquest instrument?

La flauta travessera és un instrument de vent fusta que destaca per la seva bellesa melòdica i la seva versatilitat musical. Amb el seu característic cos cilíndric i el seu embocadura amb forat obert i claus, la flauta travessera és coneguda per la seva capacitat de produir sons clars i límpids que ressonen amb una elegància intemporal.


Aprendre a tocar la flauta travessera és una elecció excel·lent per diverses raons. En primer lloc, la flauta travessera ofereix una entrada accessible al món de la música, ja que és relativament fàcil d'aprendre a tocar en comparació amb altres instruments. Això fa que sigui una opció popular per a principiants, especialment en l'educació musical a les escoles.


A més, tocar la flauta travessera implica el desenvolupament de diverses habilitats musicals i tècniques, com ara la lectura de música, la respiració adequada, la coordinació de les mans i la producció de sons. Aquestes habilitats no només són valuoses per a la pròpia pràctica musical, sinó que també es poden transferir a altres àrees de la vida, millorant la concentració, la coordinació i la disciplina en general.


La flauta travessera també ofereix una ampla gamma de possibilitats musicals, des de la música clàssica i la música de cambra fins al jazz, la música popular i molt més. Aquesta versatilitat permet als músics explorar diferents estils i gèneres musicals, ampliant la seva comprensió i apreciació de la música en general.


Finalment, aprendre a tocar la flauta travessera pot ser una experiència gratificant i enriquidora a nivell personal. La capacitat de produir belles melodies i expressar-se musicalment pot tenir beneficis significatius per a la salut mental i emocional, ajudant els músics a relaxar-se, reduir l'estrès i fomentar un sentiment de benestar general.


Metodologia

Descobreix les nostres assignatures

Sac de gemecs

Sac de gemecs

Dolçaina i Tarota

Dolçaina i Tarota

Batucada

Batucada

Música per als més menuts

Música per als més menuts

Piano

Piano

Llenguatge Musical

Llenguatge Musical

Cello i Contrabaix

Cello i Contrabaix

Violí i Viola

Violí i Viola

Trombó

Trombó

Trompa

Trompa

Fagot

Fagot

Percussió

Percussió

Oboè

Oboè

Guitarra (Clàssica i Elèctrica)

Guitarra (Clàssica i Elèctrica)

Saxofon

Saxofon

Flauta

Flauta

Trompeta

Trompeta

Clarinet

Clarinet

Andrea Sebastià Molina

Estudie el grau mitjà al conservatori professional d'ontinyent i continue al conservatori superior Salvador Seguí de Castelló de la plana, després faig el màster d'investigaciò i interpretació de la flauta en la música Romàntica, mentre faig els 4 cursos de direcció amb José Rafael Pascual Vilaplana, de l'escola JJMM, soc membre de la Unió musical l'aranya d'Albaida, i en aquests últims 5 anys m'he interessat molt en l'aprenentatge en la primera etapa musical d'un alumne, de 0 anys fins els 5.

PROFESSOR

bottom of page