top of page

SOCIS

Des de la fundació de l'Ateneu, els socis han sigut una part fonamental d'aquesta família. Amants de la bona música, de la cultura... però també pares, mares germans i amics. Actualment la Societat compta amb més de 150 socis protectors que participen de forma activa a les activitats de la banda i l'escola. 

Un dels actes més emotius del calendari musical de l'Ateneu és con Concert d'homenatge al Soci, que es cel·lebra al cap d'any i s'acompanya amb un vi d'honor que reuneix als músics i els socis.

Forma part de la família de l'Ateneu.

Per què fer-te soci? Ací tens només algunes de les raons:

  • Participa de forma activa de la Cultura Musical del Comtat: Formar part de la nostra societat és contribuir a la preservació i promoció de la rica tradició musical de Cocentaina i voltants. És una manera de garantir que la música continuï sent una part vital de la nostra comunitat.

  • Formar Part d'una Gran Família: En unir-te a nosaltres, no només et convertiràs en un soci, sinó que també entraràs a formar part d'una família apassionada i unida, amb la qual compartir les teves experiències i emocions musicals.

  • Accés a Activitats Exclusives: Com a soci, tindràs l'accés privilegiat a una àmplia gamma d'activitats exclusives, com ara concerts, viatges, sessions de masterclass amb experts, i altres esdeveniments musicals únics que et mantindran inspirat i connectat amb el món de la música.

  • Prioritat en la Reserva de Seients: Quan es tracta d'assistir a les nostres actuacions, els socis tenen prioritat a l'hora de reservar o adquirir seients, assegurant-se que sempre gaudiran de les millors vistes i experiències musicals.

SOCI PROTECTOR

22 €

Uneix-te a la família i recolza la nostra cultura.

SER SOCI INCLOU:

Reserva de Seients a Concerts

Accès Prioritari a Concerts*

Participació en les Activitats de la Societat

Descomptes en Entrades i Events*

Formar part de la Família de l'Ateneu

bottom of page