top of page

Trombó

Hores: 1h / setmana | 40' / setmana
Durada del curs: Setembre - Juny
Aquesta assignatura inclou: Banda Jove (2 hores / setmana)

L'assignatura de trombó a l'Ateneu de Cocentaina ofereix una oportunitat emocionant per explorar a fons aquest instrument de vent-metall. Des de les tècniques bàsiques de respiració i embocadura fins a l'aprenentatge del repertori clàssic i contemporani, els estudiants es submergeixen en el món de la música per a trombó. 


Amb l'orientació d'un professor expert, els alumnes desenvolupen habilitats com la producció de so, la flexibilitat del registre i la interpretació expressiva. A través de la pràctica regular, les classes individuals i les sessions de conjunt, els estudiants adquireixen confiança i competència en la interpretació musical amb el trombó.

Per què aquest instrument?

Un trombó és un instrument musical de vent-metall que és conegut per la seva versatilitat i el seu ampli rang tonal, permetent la producció de notes des de les més graves fins a les més agudes.


Aprendre a tocar el trombó pot millorar la coordinació entre les mans i els dits, ja que els trombonistes han de manipular els pistons amb precisió per produir les notes desitjades. A més, requereix un control respiratori adequat, ja que els músics han de gestionar la seva respiració per mantenir un to continu i controlat.


El trombó també ofereix una gran oportunitat per experimentar amb la música en diversos gèneres i estils, des de la música clàssica i el jazz fins a la música contemporània. Aprendre a tocar aquest instrument pot enriquir la comprensió de la teoria musical i fomentar la creativitat i l'expressió personal a través de la música. A més, formar part d'una banda o d'un conjunt de música pot proporcionar una sensació de pertinença i camaraderia, així com oportunitats per actuar i connectar amb altres músics i audiències.

Metodologia

Descobreix les nostres assignatures

Sac de gemecs

Sac de gemecs

Dolçaina i Tarota

Dolçaina i Tarota

Batucada

Batucada

Música per als més menuts

Música per als més menuts

Piano

Piano

Llenguatge Musical

Llenguatge Musical

Cello i Contrabaix

Cello i Contrabaix

Violí i Viola

Violí i Viola

Trombó

Trombó

Trompa

Trompa

Fagot

Fagot

Percussió

Percussió

Oboè

Oboè

Guitarra (Clàssica i Elèctrica)

Guitarra (Clàssica i Elèctrica)

Saxofon

Saxofon

Flauta

Flauta

Trompeta

Trompeta

Clarinet

Clarinet

Antonio Verdú

A les meves classes, creem un ambient dinàmic i motivador, on cada estudiant pot desenvolupar les seves habilitats al seu propi ritme i descobrir el seu potencial musical. Amb experiència tant en l'ensenyament com en la interpretació, he tingut la sort de tocar en diverses orquestres i grups de música de cambra. M'agrada transmetre als meus alumnes no només les tècniques de tocar el trombó, sinó també l'emoció i la dedicació que aquest instrument requereix. Estic emocionat de poder compartir aquest viatge musical amb vosaltres!

PROFESSOR

bottom of page