top of page

Percussió

Hores: 1h / setmana | 40' / setmana
Durada del curs: Setembre - Juny
Aquesta assignatura inclou: Banda Jove (2 hores / setmana)

Descobreix com la percussió a l'Ateneu t'obri les portes a un món de ritme i diversió. Amb professors que dominen la música com pocs, t'ensenyen a tocar una gran varietat d'instruments de percussió, des de timbals, bateria, xilòfons... fins al famós triangle que no és tant fàcil de fer sonar com sembla.  Podràs explorar diferents estils musicals, des del rock fins al jazz i la música tradicional, i aprendre les tècniques per destacar en cadascun d'ells.


Amb classes adaptades a les teves necessitats i objectius, tindràs l'oportunitat de créixer com a percussionista i gaudir del plaer de fer música amb ritme i energia.

Per què aquest instrument?

La percussió és l'art de produir sons mitjançant la manipulació de diversos instruments o accessoris, com timbals, plats, xilòfons, entre altres. A través del ritme, la dinàmica i la coordinació, els percussionistes creen un tapís sonor que pot variar des de ritmes simples fins a patrons complexos i intrincats.

Aprendre a tocar percussió és beneficiós per diverses raons. 


Primer, desenvolupa la coordinació entre les mans, els peus i fins i tot altres parts del cos, com els muscles del tronc i els ulls, ja que molts instruments de percussió requereixen moviments precissos i coordinats. Això pot millorar la destresa física i la consciència corporal. A més, la percussió també fomenta la concentració i la capacitat de mantenir el ritme, ja que els percussionistes han de seguir un patró rítmic mentre mantenen la sincronització amb altres músics en un grup. Aquesta habilitat de concentració pot ser transferible a altres àrees de la vida, com l'estudi i el treball en equip.


Tocar percussió pot ser molt divertit i gratificant. La sensació de connectar amb el ritme i produir sons poderosos pot ser una experiència molt satisfactòria i enriquidora, que pot ajudar a millorar l'estat d'ànim i reduir l'estrès.

Metodologia

Descobreix les nostres assignatures

Sac de gemecs

Sac de gemecs

Dolçaina i Tarota

Dolçaina i Tarota

Batucada

Batucada

Música per als més menuts

Música per als més menuts

Piano

Piano

Llenguatge Musical

Llenguatge Musical

Cello i Contrabaix

Cello i Contrabaix

Violí i Viola

Violí i Viola

Trombó

Trombó

Trompa

Trompa

Fagot

Fagot

Percussió

Percussió

Oboè

Oboè

Guitarra (Clàssica i Elèctrica)

Guitarra (Clàssica i Elèctrica)

Saxofon

Saxofon

Flauta

Flauta

Trompeta

Trompeta

Clarinet

Clarinet

Elías Miguel Martí Alcaraz

Vaig iniciar els meus estudis en l'escola comarcal de Muro, passant pel Conservatori Professionals d'Ontinyent i acabant els estudis de música en el Conservatori Superior de Música 'Oscar Esplà' d'Alacant. Després vaig continuar formant-me en l'acadèmia Percusons de València, amb els percussionistes de l'Orquestra de la Comunitat Valenciana.

M'agrada llegir i passar temps amb la meua família i amics. Vaig començar en el món de la música perquè m'agradava i tota la meua família era músic.

PROFESSOR

bottom of page