top of page

Oboè

Hores: 1h / setmana | 40' / setmana
Durada del curs: Setembre - Juny

Els estudiants tenen l'oportunitat de desenvolupar una base sòlida en la tècnica instrumental, treballant en aspectes com la respiració, l'embocadura, la digitació i el control de l'intonació. A través de l'exploració de divers repertori, des dels clàssics de la música barroca fins a les obres contemporànies, els estudiants amplien el seu coneixement i comprensió del repertori de l'oboè.


Les classes s'adapten a les necessitats i objectius individuals dels estudiants, oferint un entorn d'aprenentatge personalitzat que fomenta el creixement i el progrés musical. A més de les classes individuals, els estudiants també tenen l'oportunitat de participar en ensembles d'oboè i altres formacions instrumentals, fomentant les habilitats de col·laboració i interpretació en grup.

Per què aquest instrument?

L'oboè és un instrument de vent fusta que destaca per la seva sonoritat distintiva i el seu paper crucial en una àmplia varietat de formacions instrumentals, des de les orquestres simfòniques fins als ensembles de música de cambra. Amb la seva embocadura doble i el seu característic cos de fusta, l'oboè produeix un so penetrant i emotiu que pot ser tant melancòlic com vibrant.


Si estàs buscant un instrument diferent, amb un toc especial, el oboè és la resposta! Amb el seu timbre únic i inconfusible, aquest instrument et permetrà destacar en qualsevol banda o orquestra. Una de les grans avantatges del oboè és la seva versatilitat. Des de la música clàssica fins al jazz i altres gèneres, el oboè es troba en molts estils musicals, oferint-te l'oportunitat de explorar diverses expressions artístiques.


A més, tocar oboè requereix una gran precisió i control de la respiració, el que no només millorarà la teva habilitat musical, sinó també la teva salut respiratòria. Així que si vols experimentar amb un instrument apassionant i desafiant, el oboè és una opció perfecta!

Metodologia

Descobreix les nostres assignatures

Sac de gemecs

Sac de gemecs

Dolçaina i Tarota

Dolçaina i Tarota

Batucada

Batucada

Música per als més menuts

Música per als més menuts

Piano

Piano

Llenguatge Musical

Llenguatge Musical

Cello i Contrabaix

Cello i Contrabaix

Violí i Viola

Violí i Viola

Trombó

Trombó

Trompa

Trompa

Fagot

Fagot

Percussió

Percussió

Oboè

Oboè

Guitarra (Clàssica i Elèctrica)

Guitarra (Clàssica i Elèctrica)

Saxofon

Saxofon

Flauta

Flauta

Trompeta

Trompeta

Clarinet

Clarinet

María Plá Catalán

Vaig cursar els meus estudis superiors al conservatori de Castelló, després vaig fer un màster en interpretació al conservatori de Malmö (Suècia).
Tinc el grau professional de cant pel conservatori de grau professional d'Ontinyent.
A més del màster en secundària, la capacitació i altres formacions que fan que també puga desenvolupar la meua tasca de docent a l'institut.
He format part d'orquestres, grups instrumentals, bandes, cors, i altres formacions.

M'apassiona ser docent, disfrute molt ensenyant, a més em considere una persona extrovertida, positiva i sempre dispossada aprendre més.
M'encanta llegir, viatjar i saborejar la vida

PROFESSOR

bottom of page