top of page

Piano

Hores: 1h / setmana | 40' / setmana
Durada del curs: Setembre - Juny

L'assignatura de piano a l'Ateneu de Cocentaina ofereix una immersió completa en el món del piano. Des de les bases fonamentals com la postura correcta i la lectura de partitures fins a l'exploració del repertori clàssic i contemporani, els alumnes es comprometen a dominar aquest instrument clau en la música. 


Amb la guia d'instructors qualificats, els estudiants desenvolupen habilitats com la tècnica de tocar les teclas, la interpretació expressiva i la comprensió de la teoria musical. A través de classes individuals i oportunitats de recitals, els estudiants avancen cap a la seva pròpia expressió artística i es converteixen en pianistes competents i segurs.

Per què aquest instrument?

El piano és un instrument musical de corda percutida que té una ampla gamma tonal, des de les notes més agudes fins a les més greus. Consisteix en una sèrie de tecles que quan s'accionen, aixequen martells per impactar les cordes i produir el so. És un dels instruments més populars i versàtils, utilitzat en una àmplia varietat de gèneres musicals i contextos, com ara la música clàssica, el jazz, el pop i molt més.


Aprendre a tocar el piano ofereix una sèrie de beneficis. En primer lloc, ajuda a desenvolupar la coordinació entre les mans, ja que cada mà ha de fer moviments independents per tocar les notes i els acords. A més, millora la destresa manual i la precisió, ja que els pianistes han de tenir un control precís sobre les tecles per produir el so desitjat.


El piano també és un instrument excel·lent per aprendre la teoria musical i la lectura de partitures, ja que l'estructura del teclat facilita la visualització de les relacions entre les notes i els acords. Això pot ajudar als estudiants a comprendre millor la música i a desenvolupar habilitats com la composició i l'arranjament musical.

Metodologia

Descobreix les nostres assignatures

Sac de gemecs

Sac de gemecs

Dolçaina i Tarota

Dolçaina i Tarota

Batucada

Batucada

Música per als més menuts

Música per als més menuts

Piano

Piano

Llenguatge Musical

Llenguatge Musical

Cello i Contrabaix

Cello i Contrabaix

Violí i Viola

Violí i Viola

Trombó

Trombó

Trompa

Trompa

Fagot

Fagot

Percussió

Percussió

Oboè

Oboè

Guitarra (Clàssica i Elèctrica)

Guitarra (Clàssica i Elèctrica)

Saxofon

Saxofon

Flauta

Flauta

Trompeta

Trompeta

Clarinet

Clarinet

Inma Segui Peiro

Sóc Inma, professora de llenguatge musical i piano amb una llarga experiència en l'ensenyament. La meva passió per la música va començar quan era petita, quan una mestressa del cole va fer que m'enamorara de la música i des de llavors he dedicat la meva vida a compartir aquest amor amb els meus alumnes. Crec fermament que la música és una eina poderosa per a l'expressió personal i el creixement intel·lectual, i em sento privilegiada de poder guiar els meus alumnes en aquest apassionant viatge musical.

PROFESSOR

bottom of page