top of page

Fagot

Hores: 1h / setmana | 40' / setmana
Durada del curs: Setembre - Juny
Aquesta assignatura inclou: Banda Jove (2 hores / setmana)

Descobreix el fagot i endinsa't en l'apassionant món d'aquest instrument de vent fusta. Des de les primeres passes amb la respiració i la col·locació fins a l'exploració del repertori clàssic i contemporani, els alumnes es submergeixen en un viatge musical emocionant. 


Gràcies a un professorat experimentat, aprenen les tècniques fonamentals, la digitació precisa i la interpretació expressiva. A través de classes individuals i pràctiques de conjunt, els estudiants avancen cap a la seva pròpia expressió musical, convertint-se en fagotistes competents i segurs.

Per què aquest instrument?

El fagot és un instrument de vent-fusta que destaca per la seva profunditat i riquesa sonora. Té una forma llarga i cònica, amb un sistema de claus complex que permet als músics produir una àmplia gamma de notes. És un instrument crucial en les orquestres simfòniques i de banda, aportant profunditat i caràcter als arranjaments musicals.


Aprendre a tocar el fagot ofereix una sèrie de beneficis. En primer lloc, requereix una tècnica especialitzada i una forta coordinació entre les mans i els dits per manipular les claus i els forats. Això pot ajudar a millorar la destresa manual i la precisió.


Per altra banda, el fagot és un instrument versàtil que pot ser utilitzat en una àmplia varietat de gèneres musicals, des de la música clàssica fins al jazz, la música contemporània i fins i tot la música popular. Això ofereix als estudiants l'oportunitat d'explorar diferents estils musicals i desenvolupar la seva expressió artística en diferents contextos.


Tocar el fagot també pot ser una experiència molt gratificant a nivell personal i social. Formar part d'una orquestra o de banda pot proporcionar una sensació de pertinença i col·laboració amb altres músics. A més, l'actuació en públic pot ser una font de satisfacció i realització personal, així com una oportunitat per connectar amb altres persones a través de la música.

Metodologia

Descobreix les nostres assignatures

Sac de gemecs

Sac de gemecs

Dolçaina i Tarota

Dolçaina i Tarota

Batucada

Batucada

Música per als més menuts

Música per als més menuts

Piano

Piano

Llenguatge Musical

Llenguatge Musical

Cello i Contrabaix

Cello i Contrabaix

Violí i Viola

Violí i Viola

Trombó

Trombó

Trompa

Trompa

Fagot

Fagot

Percussió

Percussió

Oboè

Oboè

Guitarra (Clàssica i Elèctrica)

Guitarra (Clàssica i Elèctrica)

Saxofon

Saxofon

Flauta

Flauta

Trompeta

Trompeta

Clarinet

Clarinet

PROFESSOR

bottom of page