top of page
Hola!

Actualment les matrícules online NO estan disponibles.

Contacta amb nosaltres i estarem encantats d'ajudar-te!

MATRÍCULA OBERTA DE L'1 DE JUNY FINS EL 30 DE JULIOL

Matrícula 2024-2025

Data de Naixement

·

ASSIGNATURES A MATRICULAR
Pagament

PROFESSOR

 • Preus
  Assignatures: Consulta amb nosaltres el preu de cada curs. Hi han diversos preus i ofertes depenent de les assignatures. El curs es pagarà en 9 quotes que s'abonaran mensualment. Matrícula: Te un cost de 50€ per curs i alumne. Formes de pagament: Automàticament amb domiciliació bancaria o targeta mitjansant la web; o presencialment a secretaria amb targeta o efectiu.
 • Horaris
  Consulta amb nosaltres els horaris i disponibilitat de cada assignatura. Quan realitzes la matrícula online, una vegada completat el formulari ens posarem en contacte amb tu per confirmar els horaris.
 • Qué vol dir instrument Tipo A i Tipo B
  Els instruments a l'escola es divideixen en dos: instruments bandístics (Tipo A) i no bandístics (Tipo B). INSTRUMENTS TIPO A Flauta Oboè Clarinet Saxofon Fagot Trombó Trompa Trompeta Tuba/Bombardí Percussió INSTRUMENTS TIPO B Guitarra Clàssica Guitarra/Baix Elèctric Viola/Violí Cello/Contrabaix Piano Dolçaina Sac de Gemecs/Tarota
 • Com puc matricular-me?
  PRESENCIALMENT A secretaria de l'escola Adreça: Carrer Ausiàs March, 9 - Cocentaina Horari: de Dilluns a Dijous, de 16:00h a 19:00h Telèfon: 96 559 17 59 Correu: escola@ ateneucocentaina.com MATRÍCULA ONLINE Per poder-te matricular deuràs d'emplenar el formulari Online i realitzar el pagament de la matrícula (50€). Una volta enviat el formulari contactarem amb tu per confirmar la matricula i concretar horaris i demés detalls. Clica en aquest enllaç per iniciar la matrícula:
 • Hi han beques públiques?
  Sí. Contacta amb nosaltres per obtindre més informació.
 • Quina és l'edat mínima per matricular-se a l'Escola?
  dels 0 als 3 anys pots matricular el teu fill a l'assignatura de Batucado, on descobrirà el món de la música, ritme i creativitat mentres disfruta i fa amics.
 • No tinc instrument, he de comprar-me'n un?
  L'Escola de l'Ateneu disposa d'instruments per prestar als alumnes que s'inicien a l'escola.
 • Com se quin instrument és el adequat per a mi?
  Abans de decidir-te per un instrument t'assessorarem, i podràs parlar amb els nostres professors i músics per a que et compartisquen les característiques del seu instrument.
 • He d'aprendre llenguatge musical (solfeig) per començar a tocar un instrument?
  Depenent de l'edat i l'instrument, pots començar amb l'instrument a la volta que comences amb el llenguatge musical sense tindre coneixements prèvis. No obstant, al igual com en els idiomes, poder escriure i llegir és fonamental per creixer intel·lectualment i desenvolupar-se correctament.
Continues tenint algun dubte?
Hola!

En aquesta pàgina podràs iniciar el procés de Matriculació Online per al pròxim curs.

 

També t'atendrem presencialment a les oficines del carrer Ausiàs March 9, de Dimarts a Dijous de 16:00h a 19:00h.

 

El curs s’inicia a Setembre. Una vegada tramitada la Matrícula rebràs en el termini d’uns dies tota la documentació necessària.

 

A partir de l’inici del curs, les quotes es podran abonar via online (automàticament) o presencialment a Secretaria de l’Escola (S’accepta tarjeta i efectiu).

Si tens qualsevol dubte...

bottom of page