top of page

Música per als més menuts

Hores: 1h / setmana
Durada del curs: Setembre - Juny

Descobreix una nova manera d'introduir-te en l'apassionant món de la música amb les nostres metodologies innovadores en educació musical per a xiquets.


En els nostres cursos d'iniciació musical, ens enorgulleix presentar una combinació única de metodologies dissenyades específicament per al desenvolupament d'una educació musical de qualitat i professional. Des dels més menuts fins als xiquets en edat preescolar, les nostres metodologies estan dissenyades per a cada etapa crucial del seu desenvolupament.


Batucado (0-3 anys): 

Des de la primerenca edat de 0 a 3 anys, introduïm els més menuts en el món de la música a través del ritme i la percussió. Amb activitats dissenyades per a estimular els seus sentits i desenvolupar habilitats motores, els xiquets comencen a explorar el llenguatge musical de manera natural i divertida.


Iniciació Imusi (4-7 anys):

Per als xiquets en edat preescolar, oferim el nostre programa d'Iniciació Imusi, on l'aprenentatge es converteix en una experiència multisensorial. A través del moviment, la música i la tecnologia, els xiquets exploren diferents aspectes de la música mentre desenvolupen habilitats cognitives i emocionals de manera lúdica.


Valorem l'aprenentatge experiencial, on cada classe es converteix en una aventura musical on els xiquets descobreixen les seues habilitats sensorials i afectives. Les nostres classes estan cuidadosament estructurades i seqüenciades per a garantir un progrés constant i significatiu en l'aprenentatge musical.


Amb les nostres metodologies innovadores, busquem establir un procés d'aprenentatge unificat que abarque les diferents etapes dels estudis musicals: escoltar, parlar, cantar, escriure i llegir. Implantant el procés natural amb el qual aprenem la nostra llengua materna, proporcionem als xiquets una base sòlida per al seu desenvolupament musical futur.


Uneix-te a nosaltres en aquest emocionant viatge cap al descobriment musical i experimenta el poder transformador de l'educació musical de qualitat des d'una edat primerenca!

Per què aquest instrument?
Metodologia

Descobreix les nostres assignatures

Sac de gemecs

Sac de gemecs

Dolçaina i Tarota

Dolçaina i Tarota

Batucada

Batucada

Música per als més menuts

Música per als més menuts

Piano

Piano

Llenguatge Musical

Llenguatge Musical

Cello i Contrabaix

Cello i Contrabaix

Violí i Viola

Violí i Viola

Trombó

Trombó

Trompa

Trompa

Fagot

Fagot

Percussió

Percussió

Oboè

Oboè

Guitarra (Clàssica i Elèctrica)

Guitarra (Clàssica i Elèctrica)

Saxofon

Saxofon

Flauta

Flauta

Trompeta

Trompeta

Clarinet

Clarinet

Andrea Sebastià Molina

Estudie el grau mitjà al conservatori professional d'ontinyent i continue al conservatori superior Salvador Seguí de Castelló de la plana, després faig el màster d'investigaciò i interpretació de la flauta en la música Romàntica, mentre faig els 4 cursos de direcció amb José Rafael Pascual Vilaplana, de l'escola JJMM, soc membre de la Unió musical l'aranya d'Albaida, i en aquests últims 5 anys m'he interessat molt en l'aprenentatge en la primera etapa musical d'un alumne, de 0 anys fins els 5.

PROFESSOR

bottom of page