top of page

XI Festival Música i Família

Les bandes joves de l'Ateneu i la UMC participen, junt amb els tres col·legis de Cocentaina en aquest espectacle musical. Un esdeveniment que hem pogut gaudir les families i on els més menuts han sigut els protagonistes.

Per primera vegada, Cocentaina acull el Festival Música i Família i participen, en companyia de les bandes joves de l'Ateneu Musical i la Unió Musical, els tres col·legis de Cocentaina. La finalitat d'aquest festival és fer visible el treball que es realitza a les aules de música dels col·legis i a les escoles de música, de manera que resulta un concert on els xiquets són els protagonistes.

Durant aquests últims mesos, els alumnes dels col·legis han tingut l'oportunitat de conèixer de primera mà com s'assaja i es prepara un concert en una banda jove, han descobert els instruments de prop i han aprés els valors de la música dins i fora de les aules. Per la seua part, els membres de les bandes joves han pogut compartir amb els amics del col·legi el món de la música i per primera vegada participaran junts en un concert.

El Festival Música i Família és un projecte organitzat per la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana, finançat per la Diputació d'Alacant i amb el suport de l'Ajuntament de Cocentaina.

bottom of page