top of page

Intercanvi amb la Banda Jove de l'Aranya

Les bandes joves de l'Ateneu i de l'Aranya d'Albaida ens oferixen una oportunitat única per gaudir del talent emergent dels nostres músics joves. Aquest programa d'intercanvis musicals es concreta en dos concerts que es realitzen en les localitats d'Albaida i Cocentaina, afavorint la els vincles culturals entre aquestes poblacions.

Els concerts es van dividir en dues parts. El primer concert va tindre lloc a Albaida, on els assistents van poder gaudir d'una vetlada plena de música i talent jove. Després, la segona part es realitzà a Cocentaina, oferint als habitants d'aquesta localitat la possibilitat de viure una experiència musical enriquidora.

El programa d'intercanvis musicals és una iniciativa que busca enfortir els vincles entre les diferents bandes de la comunitat valenciana, oferint-los l'oportunitat de compartir experiències, repertoris i coneixements. Aquesta iniciativa no només fomenta el creixement musical dels participants, sinó que també contribueix a la cohesió social i cultural entre les diferents localitats.

Aquest programa d'intercanvis musicals entre les bandes joves de l'Ateneu i de l'Aranya d'Albaida representa una magnífica oportunitat per a tots els amants de la música. No només és una ocasió per apreciar el talent dels nostres joves músics, sinó també per celebrar la unió i la col·laboració entre les diferents poblacions valencianes. Sens dubte, aquests concerts seran un esdeveniment memorable que reflectirà l'essència de la nostra rica tradició musical.

Agraïments per David Montserrat per aquestes fotografies tant boniques.

bottom of page